Welcome to Our Educare Theme

13
Sep
2023

Hapja e Afterbell.al

Suksese të gjithë kampionëve të vegjël! Ky vit do jetë më i lehtë dhe më argëtues me AFTER BELL

Read More
29
May
2017

Na ndiqni!

Na ndiqni për të kuptuar çfarë na dallon ne nga të tjerët! #afterbell #argetim #lojera #zbavitje #shkolleverore #shkolleveroreperfemije #shkolle #passhkollor #tirane #tirana #tiranë #femijetelumtur #fëmijë #femije #femijet #firstgrade #anglisht...

Read More
29
May
2017

Behuni pjese e jona

Ne mezi po presim të të takojmë TY! Eja dhe bashkohu me ne, për ti dhënë vlerë kohës së lirë Ti ofrojmë fëmijës mundësi dhe jo pasivitet

Read More
25
May
2017

Perse Afterbell?

Perse Afterbell? #afterbell #argetim #lojera #zbavitje #shkolleverore #shkolleveroreperfemije #shkolle #passhkollor #tirane #tirana #tiranë #femijetelumtur #fëmijë #femije #femijet #firstgrade #anglisht #afterschool

Read More