Welcome to Our Educare Theme

Behuni pjese e jona

7:00 AM - 6:00 PM Tirana

Ne mezi po presim të të takojmë TY!

Eja dhe bashkohu me ne, për ti dhënë vlerë kohës së lirë✅

Ti ofrojmë fëmijës mundësi dhe jo pasivitet ✔

Registration Form: