Welcome to Our Educare Theme

KURSET TONA

Ajo cfare AfterBell.al ofron per femijet tuaj e ben ate zgjedhjen tuaj te vetme.

Ne AfterBell secili femije do kete mundesi te eksploroje deri kur te gjej veten ne ate cfare do qe te bej gjate kohes se lire, pasi kurset jane te ndryshme.

Per t’ia lehtesuar zgjedhjen femijes tuaj ne ofrojme nje larmishmeri me kurse, si:

  • studim
  • pergatitje projektesh
  • anglisht
  • zhvillim emocional

por jo vetem kaq…

Ne afterbell do gjeni dhe kurse me mesues te dedikuar qe aftesite qe do te perfitojne femijet tuaj te mos jene kalimtare, por te skaliten ne mendjet e tyre ne formen me te mire.

Mesues te kualifikuar dhe te dedikuar per kurse si:

  • Shah
  • Kitare
  • Picture & animation
  • Kursi superclever

Kursi SuperClever eshte padyshim krenaria jone, ku jemi te vetmit qe sjellim risine me te re per femijet tuaj. – Program që bazohet në njohjen e numrave përmes aktiviteteve ndijore, ndërvepruese dhe motorike, si dhe përmes Numicon, sistemit didakto-matematikor të zhvilluar nga Universiteti i Oksfordit.

Argetimi me numrat nuk ka qene kurre me I lehte.