Welcome to Our Educare Theme

Eventet

Hapja e Afterbell.al

7:00 AM - 6:00 PM Tirana

Suksese të gjithë kampionëve të vegjël! Ky vit do jetë më i lehtë dhe më argëtues me AFTER BELL

Na ndiqni!

07:00 AM - 06:00 PM Tirana

Na ndiqni për të kuptuar çfarë na dallon ne nga të tjerët! #afterbell #argetim #lojera #zbavitje #shkolleverore #shkolleveroreperfemije #shkolle #passhkollor #tirane #tirana #tiranë #femijetelumtur...

Behuni pjese e jona

7:00 AM - 6:00 PM Tirana

Ne mezi po presim të të takojmë TY! Eja dhe bashkohu me ne, për ti dhënë vlerë kohës së lirë Ti ofrojmë fëmijës mundësi...

Perse Afterbell?

07:00 AM - 06:00 PM Tirana

Perse Afterbell? #afterbell #argetim #lojera #zbavitje #shkolleverore #shkolleveroreperfemije #shkolle #passhkollor #tirane #tirana #tiranë #femijetelumtur #fëmijë #femije #femijet #firstgrade #anglisht #afterschool