Welcome to Our Educare Theme

Events

Hapja e Afterbell.al

7:00 AM - 6:00 PM Tirana

Suksese të gjithë kampionëve të vegjël! Ky vit do jetë më i lehtë dhe më argëtues me AFTER BELL

Na ndiqni!

07:00 AM - 06:00 PM Tirana

Na ndiqni për të kuptuar çfarë na dallon ne nga të tjerët! #afterbell #argetim #lojera #zbavitje #shkolleverore #shkolleveroreperfemije #shkolle #passhkollor #tirane #tirana #tiranë #femijetelumtur #fëmijë #femije #femijet #firstgrade #anglisht...

Behuni pjese e jona

7:00 AM - 6:00 PM Tirana

Ne mezi po presim të të takojmë TY! Eja dhe bashkohu me ne, për ti dhënë vlerë kohës së lirë Ti ofrojmë fëmijës mundësi dhe jo pasivitet

Perse Afterbell?

07:00 AM - 06:00 PM Tirana

Perse Afterbell? #afterbell #argetim #lojera #zbavitje #shkolleverore #shkolleveroreperfemije #shkolle #passhkollor #tirane #tirana #tiranë #femijetelumtur #fëmijë #femije #femijet #firstgrade #anglisht #afterschool