Welcome to Our Educare Theme

Rreth Nesh

Disa fjale per Afterschool

AFTERBELL.AL qendra më e re e afterschool-it në Tiranë, hap dyert për të gjithë ju që kohës së lirë doni t’i jepni vlerë. Në AfterBell ne I japim rëndësi nevojave të fëmijëve dhe I shoqërojmë në mënyrë që ata të shkëlqejnë në cfarëdolloj gjëje, pas së cilës janë të apasionuar. Ne duam të rrisim një fëmijë të realizuar dhe jo vetëm një fëmijë që shkon mirë në shkollë pasi ne nuk do të jemi thjeshtë mësuesit e tyre, ne do të jemi udhërrëfyesit e tyre. ``ÇDO FEMIJË ËSHË INTELIGJENT NË MËNYRËN E VET UNIKE DHE NUK MUND TI VLERESOJMË FËMIJET SIPAS TË NJEJTIT STANDART!``

MOTO JONE

Ne nuk duam gjëra të lehta, ne duam vështirësitë ti kthejmë në arritje! Të investojmë në dije dhe jo në mosdije. T'i ofrojmë fëmijës mundësi dhe jo pasivitet.

PROGRAMI YNE

Programi yne I dedikohet grupmoshave 5 – 12 vjec dhe ka ne focus: 1.Përgatitje akademike, 2.Zhvillimi psiko-social i fëmijës, 3.Zhvillimi i potencialit të tyre, 4.Zhvillimi dhe fuqizimi i anës emocionale të fëmijës. Risi tek ne eshte qe fëmijët do ndërtojnë programin e tyre pasi AFTERBELL eshte “vendi ku çdo fëmijë eksploron botën e vet për të gjetur të ngjashmet dhe për të kuptuar të ndryshmet.”

Lexo

Kurse bashkekohore

Ne ofrojme kurse bashkekohore per studentet tane.

Lexo

Mesuesit me te mire

Mesuesit tane jane me pervoje disa vjecare ne profesion.

Lexo

Aktivitete te ndryshme

Cdo dite ofrojme aktivitete te ndryshme per femijet.

Lexo

Cmime nderkombetare

Jemi te njohur nderkombetarisht per punen tone.

Lexo

Arritjet tona

0

kurse parashkollore

0

nxenes

0

mesues

0

cmime

eventet e rradhes

Hapja e Afterbell.al

7:00 AM - 6:00 PM Tirana

Suksese të gjithë kampionëve të vegjël! Ky vit do jetë më i lehtë dhe më argëtues me AFTER BELL

Na ndiqni!

07:00 AM - 06:00 PM Tirana

Na ndiqni për të kuptuar çfarë na dallon ne nga të tjerët! #afterbell #argetim #lojera #zbavitje #shkolleverore #shkolleveroreperfemije #shkolle...

Behuni pjese e jona

7:00 AM - 6:00 PM Tirana

Ne mezi po presim të të takojmë TY! Eja dhe bashkohu me ne, për ti dhënë vlerë kohës së...

Keni pyetje? Na shkruani